home

Afbeelding1

Heb jij er als huisarts ooit aan gedacht een verpleegkundig specialist (VS) in dienst te nemen? Heb je het, mede door het huisartsentekort, zo druk dat je wel wat extra hulp kan gebruiken? Dan is dit je kans! Steeds meer huisartsen nemen een VS in dienst omdat zij hier een grote meerwaarde in zien voor hun praktijk. Dus waarom zou jij achterblijven?

Een VS is zelfstandig bevoegd, kan minder complexe zorg uit handen nemen en levert kwalitatief goede zorg waardoor er meer patiënten per dag gezien kunnen worden. Daarnaast zorgt een VS in vaste dienst voor continuïteit binnen de praktijk.

Ik ben Gabriëlle Bruin, ik woon in Gouda en ben sinds 2009 SEH-verpleegkundige. Daarnaast heb ik in 2021 mijn opleiding tot VS afgerond. Als VS ben ik opgeleid binnen een huisartsenpraktijk en op de huisartsenpost. Door mijn jarenlange ervaring op de SEH heb ik een goede klinische blik ontwikkeld. Daarnaast heb ik twee periodes in Afrika gewerkt en denk ik deze ervaring goed te kunnen inzetten bij de verschillende patiënten die dagelijks in een huisartsenpraktijk voorbij komen.

De afgelopen 1,5 jaar heb ik niet als VS kunnen werken, maar nu ben ik op zoek naar een uitdagende baan binnen een huisartsenpraktijk met ruimte om te leren en te groeien. Ik ben een harde werker, betrouwbaar, flexibel en ik ben duidelijk en helder in mijn communicatie. Binnen een team werken en ook een zelfstandig spreekuur draaien, de diversiteit aan ziektebeelden, het uitvoeren van medische ingrepen en een band opbouwen met patiënten zijn zaken waar ik enthousiast van word, en denk te kunnen vinden binnen een huisartsenpraktijk.

Ik ben op zoek naar een praktijk die samen met mij deze uitdaging aan wil gaan en waarbij ik kan rekenen op een fijne onderlinge samenwerking!

Heb je interesse, neem dan contact op met: 

­