home

Wilco van Groeningen

Paul Westerhout heeft als ZZP'er, na het vertrek van Anita, het beheer en de uitvoering van de financiële administratie gedaan. Nu hebben wij een nieuwe rots in de financiële branding: Wilco van Groeningen. Hij is 1 mei gestart, Paul blijft tot juli om hem in te werken. 

Mediis zoekt ook nog een directe collega voor Wilco te weten een business controller. De vacature kun je bekijken op Indeed.

Wie is Wilco van Groeningen?

Mijn naam is Wilco van Groeningen en ga bij Mediis aan de slag in de functie van financieel-administratief medewerker. De laatste jaren ben ik werkzaam geweest bij een Bemiddelingsbureau voor de Zorg. Hierin was ik de spil in het facturatieproces naar de zorgverlener en de ZZP’er. Bij Mediis is het takenpakket wat breder en ik wil heel graag mijn steentje bijdragen om processen (beter) te stroomlijnen.

Privé

Ik ben getrouwd, heb 2 volwassen kinderen en inmiddels 2 kleinkinderen. Naast de familieman die ik ben, sport ik graag en vind hierin heel veel voldoening. Voor nu is het fietsen, wandelen (met de hond erbij), squashen en kajakken. Ik schaats graag op natuurijs, maar dat is minimaal de laatste jaren.

­