Gebouw MediisMediis

Tielweg 3 | 2e etage | in de Goudse Poort | 2803 PK Gouda 
0182 - 369200 | e-mail: info@mediis.nl

Route naar ons kantoor

Vanuit de richting Rotterdam (vanaf de A16/A20) en Den Haag (A12)

Mediis zit direct aan de A12, afslag 11 Gouda/Boskoop (Goudse Poort). De afslag is direct na het Gouwe aquaduct. Aan het einde van deze afslag gaat u bij de stoplichten rechtsaf. Bij de volgende stoplichten gaat u weer rechtsaf  naar de Burgemeester van Reenensingel. Dan neemt u de eerste weg links, dit is de Tielweg. U vindt het pand van Mediis aan het einde van de weg aan uw linkerhand. 

Vanuit de richting Utrecht (A12)

Mediis zit direct aan de A12, afslag 11 Gouda/Boskoop (Goudse Poort). Aan het einde van deze afslag gaat u bij de stoplichten linksaf. Daarna gaat u bij de tweede stoplichten rechtsaf naar de Burgemeester van Reenensingel. Dan neemt u de eerste weg links, dit is de Tielweg. U vindt het pand van Mediis aan het einde van de weg aan uw linkerhand.

Parkeren

U kunt parkeren in de parkeergarage. Als u de parkeergarage uitloopt, is de ingang van het pand links. Op het gehele bedrijventerrein Goudse Poort geldt buiten de parkeervakken een parkeerverbod. Mocht er geen plek zijn dan kunt u parkeren bij de Go-stores Deventerweg/ Elburgplein. Vanaf hier is het zeven minuten lopen naar Mediis.

 Openbaar vervoer vanaf station NS Gouda
ov92929

plan je reis

 Stadsbus lijn 6 (sneldienst) 177, 186 en 187. Halte Tielweg.

Te voet vanaf NS Gouda

Vanaf het station is het ongeveer 25 minuten lopen. Op het station neemt u de uitgang aan de achterzijde (Bloemendaalzijde), u bent dan op de Burgemeester Jamessingel; u slaat linksaf en volgt het voetpad (richting Waddinxveen). U volgt deze weg tot de McDonalds. Hier moet u oversteken en aan de andere kant via het fietspad doorlopen tot aan een bruggetje aan de rechterkant. Dit steekt u over waarna u tussen de panden doorloopt. Het pand van Mediis zit schuin aan de overkant.

 

­