Gebouw MediisTielweg 3 | 2e etage | in de Goudse Poort | 2803 PK Gouda 
e-mail | info@mediis.nl

Mediis bureau

Het bureau is bereikbaar via het algemene nummer 0182 – 369 200. Je krijgt dan vrijwel altijd Piëck Ohr aan de lijn. Zij zet je door naar de juiste persoon. Je kunt haar ook mailen via p.ohr@mediis.nl

Aangesloten bij Mediis? Log dan in, en krijg toegang tot de pagina wie doet wat | Mediis bureau, daar vind je informatie over alle medewerkers van het kantoor, met onze werkdagen, mobiele nummers en een uitgebreider overzicht van waar je ons voor kan benaderen.

Route naar ons kantoor

Vanuit de richting Rotterdam (vanaf de A16/A20) en Den Haag (A12)

Mediis zit direct aan de A12, afslag 11 Gouda/Boskoop (Goudse Poort). De afslag is direct na het Gouwe aquaduct. Aan het einde van deze afslag gaat u bij de stoplichten rechtsaf. Bij de volgende stoplichten gaat u weer rechtsaf  naar de Burgemeester van Reenensingel. Dan neemt u de eerste weg links, dit is de Tielweg. U vindt het pand van Mediis aan het einde van de weg aan uw linkerhand. 

Vanuit de richting Utrecht (A12)

Mediis zit direct aan de A12, afslag 11 Gouda/Boskoop (Goudse Poort). Aan het einde van deze afslag gaat u bij de stoplichten linksaf. Daarna gaat u bij de tweede stoplichten rechtsaf naar de Burgemeester van Reenensingel. Dan neemt u de eerste weg links, dit is de Tielweg. U vindt het pand van Mediis aan het einde van de weg aan uw linkerhand.

Parkeren

U kunt parkeren in de parkeergarage. Als u de parkeergarage uitloopt, is de ingang van het pand links. Op het gehele bedrijventerrein Goudse Poort geldt buiten de parkeervakken een parkeerverbod. Mocht er geen plek zijn dan kunt u parkeren bij de Go-stores Deventerweg/ Elburgplein. Vanaf hier is het zeven minuten lopen naar Mediis.

 Openbaar vervoer vanaf station NS Gouda
ov92929

plan je reis

 Stadsbus lijn 6 (sneldienst) 177, 186 en 187. Halte Tielweg.

Te voet vanaf NS Gouda

Vanaf het station is het ongeveer 25 minuten lopen. Op het station neemt u de uitgang aan de achterzijde (Bloemendaalzijde), u bent dan op de Burgemeester Jamessingel; u slaat linksaf en volgt het voetpad (richting Waddinxveen). U volgt deze weg tot de McDonalds. Hier moet u oversteken en aan de andere kant via het fietspad doorlopen tot aan een bruggetje aan de rechterkant. Dit steekt u over waarna u tussen de panden doorloopt. Het pand van Mediis zit schuin aan de overkant.

 

­