scholings icoon cursuskalenderMediis initieert en ontwikkelt nascholing, bijeenkomsten en intervisie ván, vóór en dóór huisartsen. Het aanbod is deels gebaseerd op landelijke ontwikkelingen en deels op de vraag vanuit het werkveld. Mediis ondersteunt deze deskundigheidsbevordering praktijkbreed. Met name voor huisartsen, praktijkondersteuners, doktersassistenten en praktijkmanagers. 

Zorgverleners aangesloten bij Mediis

Wil je als zorgverlener zien welke bijeenkomsten op korte termijn worden georganiseerd, ga dan naar de homepage. Voor het hele aanbod én om in te schrijven, log je eerst in

Patiënten 

Ben je een patiënt en heb je op de pagina huisartsenzorg GGZ de folder gelezen over groepscursussen voor patiënten? Ben je Diabetes of CVRM-patiënt en heb je op de pagina Diabetes of CVRM gelezen over PRISMA-groepscursussen? De inschrijving verloopt via de eigen huisarts of praktijkondersteuner die de aanmelding bij Mediis doet. Met hen wordt eerst overlegd welke cursus het beste past, wordt uitgelegd hoe het werkt en wordt bekeken of de tijden uitkomen. 

aanspreekpunt scholing

Voor vragen over scholing van Mediis kun je contact opnemen met onze scholingscoördinator Marjolein | m.breugem@mediis.nl.

 

­