Afbeelding wachtkamerscherm website pagina

Een wachtkamerscherm is handig om patiënten in de wacht- en ontvangstruimte van de praktijk te informeren over actuele onderwerpen. Het is fijn als patiënten kunnen rekenen op een gastvrije ontvangst. Goede en relevante informatie in de wachtkamer kan daar toe bijdragen. 

Mediis wil haar huisartsen graag ontzorgen waar dat kan, en doet dat met ondersteunende diensten en gezamenlijke inkoop, in dit geval van wachtkamerschermen. Als regio-organisatie staan we sterk in onderhandelingen met externe partijen. 

Voor álle huisartsenpraktijken interessant

Na een inventarisatie bij verschillende leveranciers van wachtkamerschermen is uiteindelijk gekozen voor een samenwerking met Zorgscherm. We hebben een overeenkomst opgesteld met interessante kortingen en afspraken om huisartsen op weg te helpen, en een goede overstapservice. Oók voor die huisartsenpraktijken die al een overeenkomst hebben met andere wachtkamerschermleveranciers, of er al één afnemen bij Zorgscherm, kan overstappen dus zinvol zijn.  

Content en redactie

Naast de financiële voordelen, kan er met dit systeem ook eenvoudig gebruik worden gemaakt van, door Mediis centraal aangeboden, content die voor iedereen belangrijk is middels de regiomodule. Denk bijvoorbeeld aan informatie over MGN, Uw Zorg Online, cursussen voor patiënten (PRISMA, mindfulness, stoppen met roken enz.) en ander belangrijk regionaal nieuws vanuit bijvoorbeeld de HAP of het GHZ. Mediis verzorgt de redactie, waardoor praktijken hier geen omkijken meer naar hebben! Dit kan allemaal met een herkenbare en uniforme uitstraling, ook is er ondersteuning voor het aanmaken van de eigen praktijkpagina's.

Concreet aanbod

  • Goede prijs- en serviceafspraken
  • Een huisartsenpraktijk kan eigen berichten plaatsen in de afspeellijst. Deze berichten zijn gemakkelijk zelf aan te maken met eigen logo/huisstijl, en je kunt ze ook makkelijk weer wijzigen of verwijderen.
  • Beheer regionale content door Mediis

-  Altijd up-to-date regionale informatie op het wachtkamerscherm
-  Ontzorging door automatisch doorzetten van regionale content
- Uniformiteit in regionale berichtgeving

Abonnementskosten

De kosten voor het abonnement van het wachtkamerscherm bedragen € 12,50 per maand | excl. BTW gedurende de looptijd van het  #Digitaal voor elkaar programma dat eindigt op 31 december 2024. Mediis betaalt nu de kosten voor de regiomodule en wil dit ook na beëindiging van het programma blijven financieren. Wanneer dit niet haalbaar blijkt, worden de abonnementskosten maximaal € 17,50 per maand | excl. BTW. Dit bedrag kan lager worden wanneer meer praktijken deelnemen.

Informatie en aanmelden

Geïnteresseerd?  Vul het informatieverzoek hieronder in. Anouk Nijenhuis | projectleider digitalisering neemt dan contact op, om het vervolgtraject door te nemen, en eventuele vragen te beantwoorden.

Informatieverzoek

Graag naam praktijk invullen
Uw naam?
Uw email?
 

­