Praktijkzaken praktijkmanagement vierkant

Kom naar de workshop | werkdruk & persoonlijk leiderschap op maandagmiddag 10 oktober en leer andere praktijkmanagers kennen! Hoe meer van jullie je opgeven, hoe leuker én interessanter het wordt met elkaar. 

Inspirerende workshop op fijne locatie

Om alle praktijkmanagers enthousiast te krijgen voor de workshop hebben wij een inspirerende workshopbegeleider uitgenodigd op een hele fijne locatie in Goudenrak: de Graanmaalderij. Het programma start om 14:00 uur en we sluiten af met een gezellig borrel. 

Workshopbegeleider | Tobias Mol 

Tobias MolTobias Mol won zeven Nederlandse titels in het judo. Hij dit deed met diabetes type-1, een ziekte die hem leerde om naar zichzelf en het vertrouwen in eigen kunnen te kijken. Hij is diabetescoach en traint patiënten en huisartsen. Daarnaast geeft hij lezingen over persoonlijk leiderschap en werkdruk en is hij voor Mediis dus ook workshopbegeleider over dit onderwerp.

Wil je meer over hem weten? Dat kan!

Inschrijven

Ga snel naar de scholingskalender om je in te schrijven en lees daar meer over het onderwerp van de workshop.

Een deel van de praktijkmanagers werkt bij OntZorgOpmaat en heeft daar al regelmatig contact met elkaar. Mediis vindt het echter belangrijk dat álle praktijkmanagers die bij onze praktijken werken elkaar leren kennen.

We hopen jullie allemaal op maandagmiddag 10 oktober te ontmoeten!

Praktijkmanagersnetwerk Mediis

Mediis is bezig met het opzetten van een praktijkmanagersnetwerk waar straks volop ruimte komt voor ontmoeting, kennisdeling en teambuilding. De meeste huisartsenpraktijken hebben maar één praktijkmanager en dus is het best fijn om elkaar te leren kennen. Zo kun je steeds makkelijker met elkaar ervaringen en kennis uitwisselen. Dit is de tweede bijeenkomst die Mediis in dit kader organiseert. 

 

­