Bluelandweg_3_-_vierkant.jpg

De Bleulandweg 3, nabij het station en het Groene Hart Ziekenhuis, is een uitstekende locatie om een gezondheidscentrum te starten.  Er zijn al drie praktijkhoudende huisartsen en een apotheker die zich hier graag willen vestigen. Bij voldoende animo gaat de verhuurder de locatie van binnen en van buiten renoveren en er een moderne zorglocatie van maken.

gevelvoorkanten Steeds meer huisartsenpraktijken kunnen geen nieuwe patiënten meer aannemen, Mediis wil in samenwerking met een huisarts hier een nieuwe praktijk starten, zodat ook in de toekomst huisartsenzorg beschikbaar blijft voor alle inwoners van Gouda. Geschikte huisvesting voor huisartsenpraktijken kan bijdragen aan het verminderen van de druk op de huisartsenzorg in Gouda.

De Bleulandweg 3 is zo’n locatie! Het ligt niet alleen dicht bij het ziekenhuis en het station, er zijn ook parkeerplekken beschikbaar midden in de stad. En het ligt op redelijke afstand van nieuw te bouwen huizen in de Spoorzone.

Meerdere zorg- en welzijnsaanbieders nodig

Het pand heeft veel vierkante meters, en om het gezondheidscentrum werkelijk te realiseren, zijn er meerdere zorg- en welzijnsaanbieders nodig die hier een ruimte willen huren. Eén of meerdere behandelkamers, vergaderruimtes, grote oefenzalen of juist een kleine, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

De tijd om huurders te vinden is beperkt

De verhuurder, Mediis, de geïnteresseerde huisartsen en de apotheker willen deze unieke mogelijkheid voor een nieuw gezondheidscentrum niet verloren laten gaan, en zoeken via verschillende kanalen geïnteresseerde huurders.  De deadline van het initatief ligt op 31 maart. 

In de media

Mediis heeft hiervoor aandacht gezocht via de media. Het AD Gouda en TV west hebben hier aandacht aan besteed. Ook hebben we verschillende posts op onze LInkedin-pagina gezet.  

Interesse of informatie

Ben of ken je zorg- en welzijnsaanbieders die interesse zouden kunnen hebben, neem zo snel mogelijk contact op met onze medisch directeur Tjarda Scheltens | t.scheltens@mediis.nl of mobiel 06 - 150 628 94 voor uitgebreide informatie en planning.

­