Meet Greet

Een opvolger kun je tegenwoordig als praktijkhouder niet meer vinden!

Praktijkhoudende huisarts worden, daar moet je niet aan beginnen!

Als we dit negatieve beeld kunnen nuanceren of wegnemen bij niet-praktijkhouders, en we kunnen hen samenbrengen met praktijkhouders die hun praktijk willen overdragen of willen uitbreiden met een extra praktijkhouder, dan kunnen we laten zien dat deze uitspraken niet in beton gegoten zijn, en dat we met elkaar in staat zijn de continuïteit van huisartsenzorg in Midden-Holland te waarborgen. 

  • In een driedaagse leergang hebben we huisartsen laten zien hoe leuk het is om praktijkhouder te zijn, wat er allemaal bij komt kijken, en hoe je samen kan werken aan een toekomstgerichte huisartsenpraktijk die bij jou past. 
  • Mediis heeft daarnaast de praktijkhoudende huisartsen die de komende tijd hun praktijk willen overdragen, of willen uitbreiden met een extra praktijkhouder, in beeld gebracht en met hen gesproken. 

Met beide groepen huisartsen hebben we gekeken hoe vraag en aanbod in de regio beter op elkaar afgestemd kan worden, met als doel om de overdracht van praktijken soepeler te laten verlopen.

Meet & Greet

Op donderdag 11 april organiseren we als resultaat hiervan een Meet & Greet waarin we praktijkhouders koppelen aan huisartsen met interesse om dat te worden. Een gezellige bijeenkomst waar je elkaar beter kunt leren kennen, met elkaar in gesprek kunt gaan, en eventuele toekomstige samenwerkingen kan gaan aftasten. Het programma start om 18:15 uur en eindigt om 21:00 uur. 

Aanmelden kan door naar de cursuskalender te gaan. 

­