Mediis logo nieuws

Op donderdagavond 23 mei organiseert Mediis een speciale avond voor alle praktijkhouders, hidha’s en waarnemers.  

'23 mei dan is er toch een officiële ledenvergadering?' 

Dat klopt, maar die korten we hier voor in. Deze huisartsenavond organiseren we dit jaar enigszins ad hoc, maar vanaf 2024 komen we heel graag één keer per jaar met jullie allemaal bij elkaar.

De vraag naar het 'waarom', is de vraag beantwoorden: Wie is de eigenaar van jouw toekomst als huisarts? Het antwoord is niet langer: ‘ik!’ Deze verantwoordelijkheid deel je met alle collega’s in de regio individueel in stad, wijk, en dorp, en via Mediis. Wij zijn opgericht door jullie.

Mediis is van, voor en door huisartsen!

Het bestuur, directie en bureaumedewerkers hebben de overtuiging dat de betrokkenheid van haar huisartsen essentieel is voor de toekomst van de huisartsenzorg in de regio Midden-Holland. En er speelt veel wat deze toekomst beïnvloedt!

Alleen met elkaar kunnen we acute knelpunten oplossen en ervoor zorgen dat ook in de toekomst huisartsen in Midden-Holland het werk op een aangename en professionele manier kunnen uitvoeren.

Normaal gesproken zijn de vertegenwoordigers en voorzitters van de coöperaties jullie stem op de ledenvergadering, maar de toekomst van ons vak gaat alle huisartsen aan. We nodigen daarom iedereen uit om op deze huisartsenavond actief mee te discussiëren en meningen te delen over:

  • Hoe zorgen we samen voor continuïteit van de huisartsenzorg in onze regio?
  • Welke rol heeft Mediis hierbij?
  • Hoe kan samenwerken in de wijk bijdragen aan de continuïteit van zorg?

Uitnodiging volgt

Dit bericht is een vooraankondiging. Per mail ontvangen jullie meer informatie over de locatie, tijd en programma-inhoud, plus een mogelijkheid tot inschrijving via de cursuskalender. 

Wil je er sowieso bij zijn? Zet het dan alvast in je agenda!

­